Emmens Consultancy Dienstverlener

Advies en ondersteuning door Emmens Consultancy

Passend advies door jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring en brede en actuele kennis kunnen wij u een passend advies geven en ondersteunen bij de selectie en toepassing van softwareproducten.

Zit u met een vraagstuk of een probleem op het gebied van treasury of vastgoedmanagement? Dan bent u op zoek naar een geschikte oplossing. Emmens Consultancy kan u helpen aan een oplossing in de vorm van software. Door ervaring met de software, zowel in de ontwikkeling als in het implementeren en gebruiken, kent Emmens Consultancy alle ins & outs van de gewenste software. Zo kunt u vertrouwen op een systeem wat perfect wordt aangepast op uw wensen en eisen.

De diensten van Emmens Consultancy

Naast advies en ondersteuning op het gebied van treasury en vastgoedmanagement kunt u bij ons ook terecht voor:

Ondersteuning met een no-nonsens aanpak

Goede contacten en samenwerkingsovereenkomsten met Aareon waarborgen onze actuele kennis en continuïteit. Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over de aanschaf van software ter ondersteuning van treasury en vastgoedmanagement, dan bent u bij Emmens Consultancy ook aan het goede adres.

Emmens Consultancy is een partner met een no-nonsens aanpak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Emmens Consultancy u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

 

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Advies en ondersteuning