Emmens Consultancy Dienstverlener

Implementatie en optimalisatie door Emmens Consultancy

Volledige verzorging van installatie tot en met acceptatie

Heeft u gekozen voor de toepassing van softwareproducten op het gebied van treasury en vastgoedmanagement? In overleg of in samenwerking met u en uw leveranciers kan Emmens Consultancy de volledige implementatie van het product verzorgen. Van installatie tot aan acceptatie hebben wij de zeer volledig kennis om uw bedrijf goed op gang te helpen.

Door de jarenlange ervaring met de softwareproducten kunnen wij u tevens assisteren en adviseren bij de optimalisatie van de processen. Zo kunt u vertrouwen op een systeem wat perfect is aangepast op uw wensen en eisen en volledig kan ondersteunen in de individuele processen van uw bedrijf.

De diensten van Emmens Consultancy

Naast implementatie en optimalisatie op het gebied van treasury en vastgoedmanagement kunt u bij ons ook terecht voor:

Gegarandeerd kundige begeleiding

Met bijna 40 jaar ervaring in de automatisering en een samenwerkingsovereenkomst met Aareon bent u gegarandeerd van kundige begeleiding door Gerrit Emmens, eigenaar van Emmens Consultancy.  Zowel u als uw organisatie kan bouwen op en genieten van de vele ervaring in treasury en vastgoedmanagement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de begeleiding die Emmens Consultancy u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Emmens Consultancy