Emmens Consultancy Dienstverlener

Opleiding met Emmens Consultancy

Trainingen op maat

Niet alleen voor uw bedrijf is het prettig als de medewerkers goed met de software om kunnen gaan, ook voor uw medewerkers is het fijn om optimaal met de software te kunnen werken voor een optimaal en efficiënt resultaat. Hiervoor is parate kennis nodig van de vaak complexe materie en de wijze waarop deze in de software dient te worden verwerkt.

Emmens Consultancy kan hierbij helpen. Wij kunnen hiervoor de juiste opleiding van uw medewerkers verzorgen. Te allen tijde is dit een maatwerkproces waar zowel u als uw medewerkers vrij zijn om aanpassingen en suggesties te doen.

De diensten van Emmens Consultancy

Naast opleidingen op maat kunt u bij ons ook terecht voor:

Emmens Consultancy biedt een no-nonsense aanpak waar uw bedrijf en uw medewerkers het beste resultaat uit kunnen halen. Met ervaring en brede diepgaande kennis van materie en systemen krijgt u van ons gedegen advies en ondersteuning waar uw organisatie verder op kan bouwen.

Emmens als gastdocent

Gerrit Emmens van Emmens Consultancy is Certifitied Treasurer en heeft ervaring als gastdocent bij verschillende relevante opleidingen.

Wilt u meer weten over opleidingsmogelijkheden of het inzetten van een gastdocent? Neem dan vrijblijvend contact op met Emmens Consultancy voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Opleiding Software