Emmens Consultancy Dienstverlener

Over Emmens Consultancy

Jarenlange ervaring in automatisering

Emmens Consultancy is opgericht in 2009 door eigenaar Gerrit Emmens. Al sinds 1979, nu bijna 40 jaar geleden, is hij werkzaam in de automatisering. Waar hij aanvankelijk begon op het gebied van Handel & Industrie is hij zich later gaan specialiseren in Treasury & Vastgoedmanagement.

Tijdens zijn dienstverband bij SG automatisering te Emmen (1983-2007) was Gerrit onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het succesvolle SG|treasury, toonaangevend op gebied van treasury in de publieke sector. Vanaf 2007 tot en met 2009 is hij 2 jaar werkzaam geweest bij NCCW te Almere als consultant voor het implementeren en ondersteunen van treasury-applicaties bij woningcorporaties.

Emmens Consultancy hedendaags

Tegenwoordig bevindt het kantoor van Emmens Consultancy zich in het mooie Nijlande nabij Rolde. Sinds het zelfstandig gaan heeft Emmens Consultancy samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met Aareon met betrekking tot dienstverlening op de producten Treasury en Vastgoed. Hierbij is de status verkregen van Certified Consultant en Certified Partner van Aareon.

Over Gerrit Emmens

Gerrit Emmens is als vrijwilliger betrokken bij de voetbalvereniging SV Borger, waar hij thans functies vervult als wedstrijdsecretaris en en clubscheidsrechter. Sinds z'n verhuizing naar Nijlande in 2015 is hij tevens clubscheidsrechter bij de voetbalteams van omnivereniging SVDB in Ekehaar.

In 2014 zijn tevens alle seniorenteams van SV Borger in nieuwe trainingspakken gestoken door mede-sponsoring door Emmens Consultancy en in 2017 kregen de dames volleybal teams van SVDB nieuwe shirts.

emmens

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Over Emmens Consultancy