Emmens Consultancy Dienstverlener

Over Emmens Consultancy

Jarenlange ervaring in automatisering

Emmens Consultancy is opgericht in 2009 door eigenaar Gerrit Emmens. Al sinds 1979 is hij werkzaam in de automatisering. Waar hij aanvankelijk begon op het gebied van Handel & Industrie is hij zich later gaan specialiseren in Treasury & Vastgoedmanagement.

Tijdens zijn dienstverband bij SG automatisering te Emmen (1983-2007) was Gerrit onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het succesvolle SG|treasury, toonaangevend op gebied van treasury in de publieke sector. Inmiddels is dit verder doorontwikkeld tot het huidige Trace & Treasury van Aareon waaraan Gerrit nog steeds z'n bijdrage levert. In de jaren 2007 tot en met 2009 is hij werkzaam geweest bij NCCW te Almere als financieel consultant voor het verbeteren, implementeren en ondersteunen van treasury- en cashmanagement applicaties bij woningcorporaties.

Emmens Consultancy hedendaags

Het kantoor van Emmens Consultancy bevindt zich in het mooie Nijlande nabij Rolde. Emmens Consultancy heeft een samenwerkingsovereenkomst met Aareon met betrekking tot het product Trace & Treasury maar kan u ook rechtstreeks van dienst zijn, zie voorbeelden op de pagina's Diensten en Projecten.

Over Gerrit Emmens

Gerrit Emmens heeft veel affiniteit met sport en is actief als clubscheidsrechter bij enkele lokale voetbalverenigingen waaronder sv Borger in Borger en SVDB in Ekehaar.
Tevens heeft hij als hobby het houden en fokken van Drentse heideschapen.
 

emmens                      schapen

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Over Emmens Consultancy