Emmens Consultancy Dienstverlener

Softwareontwikkeling door Emmens Consultancy

Ontwikkeling en onderhoud

Wanneer u gebruik maakt van een softwareproduct ter ondersteuning van uw treasury en vastgoedmanagement wilt u natuurlijk een goed onderhouden systeem. Emmens Consultancy kan, samen met u of zelfstandig, het systeem onderhouden en ervoor zorgen dat het naar behoren werkt.

Een systeem werkt niet alleen naar behoren wanneer het 'schoon' is, maar ook wanneer het volledig is afgesteld op de wensen en eisen van uw bedrijf. Hier is naast onderhoud ook een deel ontwikkeling voor nodig, daar sommige opties binnen de software misschien nog niet bestaan. Emmens Consultancy kan uw gebruikte software in opdracht uitbreiden. Dit kan ook betekenen dat er aanvullende en nieuwe software wordt ontwikkeld om problemen op te lossen en om aan uw vraag te kunnen voldoen. Deze vorm van verlening van het product is al vele male succesvol gebleken.

De diensten van Emmens Consultancy

Naast softwareontwikkeling op het gebied van treasury en vastgoedmanagement kunt u bij ons ook terecht voor:

Een product dat perfect bij u aansluit

Met onze ervaring in advies, implementatie en ontwikkeling, gecombineerd met een no-nonsens aanpak en een samenwerkingsovereenkomst met Aareon bent u gegarandeerd van kundige begeleiding door Gerrit Emmens. Kies voor een product wat perfect aansluit op uw bedrijf en op de behoefte van uw treasury en vastgoedmanagement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud en ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact op met Emmens Consultancy voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bel Emmens Consultancy06 - 832 05 470

Locatie Emmens Consultancy

Nijlande 29
9452 VA  Nijlande

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Persoonlijk advies

E-mailadres van Emmens Consultancy

info@emmens.nl 

Bel Emmens Consultancy

06 - 832 05 470 

Software ontwikkeling